Kundalini Reiki Thuisstudie:handboek met meditaties en oefeningen!

Kundalini Reiki Thuisstudie:handboek met meditaties en oefeningen!

foto

Kundalini Reiki Thuisstudie

Met het praktische en duidelijke handboek vol achtergrondinformatie en oefeningen kun je thuis in je eigen tempo alle Kundalini Reiki technieken leren. De inwijdingen ontvang je op afstand, op het moment dat jij er klaar voor bent. Je hebt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van begeleiding en om je reiki vragen stellen via e-mail en/of telefoon aan reikimeester Bas Akkerman.

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki is een aanvulling op het traditionele (Usui) reiki systeem, waarin elementen uit diverse oosterse tradities zoals yoga en de chakra-leer worden gecombineerd. Je energie-kanalen worden nog meer geopend en de intensiteit van je behandelingen neemt toe. Tevens brengt Kundalini Reiki je chakra's in balans.

Voor meer informatie:

Kundalini Reiki Thuisstudie:handboek met meditaties en oefeningen!

 

Wie kan Kundalini Reiki leren?

Iedereen die een reiki cursus heeft gevolgd, ongeacht waar en wanneer, kan de Kundalini Reiki inwijdingen ontvangen. Het is overigens niet verplicht om al reiki te hebben geleerd, maar ervaring met traditionele reiki geeft je wel meer houvast en een goede basis voor het werken met de kundalini energie.

Kundalini Reiki niveau 1

De inwijding in niveau 1 reinigt en deblokkeert je chakra's. Tevens wordt het kundalini-kanaal vanaf je stuit tot de kruinchakra geheel gereinigd als voorbereiding op het kundalini-ontwaken van niveau 2. Net als bij de reiki 1 inwijding wordt het hartchakra geactiveerd en worden de kanalen van het kruinchakra naar de handpalmen geopend zodat de energie goed door kan stromen.

Bij niveau 1 horen de volgende technieken: zelfbehandeling, andere mensen behandelen, afstandsbehandeling, cleansing (zuivering), karmische healing, healen van situaties/eigenschappen. Vrijwel al deze technieken, op de directe behandeling van zelf en anderen na, lijken op tweedegraads Usui reiki technieken, maar dan zonder gebruik te maken van de symbolen.

foto

Kundalini Reiki niveau 2

Bij dit tweede niveau kunnen de effecten en intensiteit van je energiewerk toenemen omdat je de energie met je intentie beter kunt laten doorstromen. Tevens leer je de kundalini reiki meditatie, waarmee je de energie naar wens kunt laten stijgen op bepaalde momenten, bijvoorbeeld voorafgaand aan of tijdens een healingsessie, of wanneer je het gevoel hebt dat het nodig is. Tijdens healingsessies draagt je eigen actieve kundalinistroom ook bij aan de intensiteit van de energie doorgave.

Kundalini Reiki niveau 3

Bij de derde en laatste inwijding worden de energiekanalen nog eens “geboost” en kun je de kundalini energie naar wens krachtig opwekken. Je kunt andere mensen inwijdingen geven in kundalini reiki, op afstand en in persona. Tevens zijn bij deze derde inwijding een aantal “extra” inwijdingen inbegrepen, waarmee je onder meer geboortetrauma's, vorige levens, DNA-codering en fysieke locaties kunt helen. In het handboek vind je alle informatie en technieken stap voor stap uitgelegd.

Een krachtige vorm van healing

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele reiki-systeem met meer mogelijkheden en toepassingen voor je eigen spirituele ontwikkeling en die van anderen.

Het ontwaken van de Kundalini

Kundalini Reiki laat je energie ontwaken in een tempo dat bij jou past. Het combineert reiki met inzichten en oefeningen uit oosterse tradities zoals yoga en de chakra's.

Drie niveaus van Kundalini Reiki

Ervaring met traditionele reiki is een voordeel, maar niet vereist. Er zijn drie niveaus van werken met deze energie. Het derde niveau is de master/teacher-graad.

Voor meer informatie:

Kundalini Reiki Thuisstudie:handboek met meditaties en oefeningen!

[terug]
TIP: gebruik de zoekfunctie om het product te vinden dat je zoekt!