De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode: je rookverlangen wegnemen zonder ontwennings verschijnselen, stress of extra kilo's!

De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode: je rookverlangen wegnemen zonder ontwennings verschijnselen, stress of extra kilo's!

Enkele feiten over Stoppen Met Roken:

foto

Nicotineplakker en nicotinekauwgom WERKT NIET

Je kan niet succesvol stoppen met roken door het gebruik van Nicotine plakkers of nicotine kauwgom. Nicotine plakkers en kauwgom bestaan meer dan dertig jaar. Wanneer ze werkelijk zouden werken, dan zouden er toch geen rokers meer zijn, of wel soms? Dit feit alleen zou je duidelijk moeten maken dat nicotineplakkers en -kauwgom niet het antwoord zijn om blijvend te stoppen met roken. Waarschijnlijk heb je dit zelf reeds aan den lijve ondervonden.

Laser Therapie om te stoppen met roken WERKT NIET

Je zal ook niet stoppen met roken door gebruik te maken van Lasertheraphie. Feitelijk hebben uitgebreide studies wereldwijd aangetoond dat de 'zogenaamde' resultaten van lasertherapie enkel gelijk zijn aan de placebo resultaten bij testgroepen die een blanco test-therapie kregen. In de groep rokers die de 'echte' therapie ondergingen was minder dan 5% nog rookvrij bij ondervraging 1 jaar na de behandeling. In de placebo groep was 4.2% nog rookvrij 1 jaar na de blanco-test. Laser therapie zal je niet blijvend helpen stoppen met roken. Punt.

Zyban, Campix WERKT NIET

Nieuwe medicijnen zoals Zyban en Champix, die door de pharmaceutische industrie gelanceerd zijn om meer winst te maken, helpen je niet om blijvend te stoppen met roken. Wederom, deze medicijnen zijn gedurende jaren beschikbaar op de markt en toch hebben we nog steeds een gelijkaardig aantal rokers die vechten om van hun verslaving af te geraken. Niet alleen kosten deze medicijnen je handenvol geld, maar wanneer je stopt met ze in te nemen begint meer dan 95% van de gebruikers weer te roken binnen een jaar nadat ze met Zyban of Champix begonnen waren.

Wat te denken over andere Online RookStop sites, hypnose, etc.

Eerlijk gezegd, de meeste online rookstop sites, hypnoses, electrische sigaretten, kruidenthee therapieen etc. zijn inderdaad pure onzin. Stoppen met roken is een serieuze aangelegenheid en een groot probleem voor vele rokers wereldwijd. Jammer genoeg maken gladde marketeers handig misbruik van dit probleem en halen ze snel grote winsten binnen door jou vanalles te beloven. Zolang je maar hun rommel koopt, natuurlijk.

Publiciteit in de media

De GEMAKKELIJK STOPPEN MET ROKEN METHODE is uitvoerig aan bod gekomen in de binnenlandse en buitenlandse pers - onder andere bij Astrid Joosten -VARA, Goedele -VTM, VRT journaal, P-Magazine, TRENDS, de kranten, radio, etc.

Deze publiciteit is te danken aan het feit dat De GEMAKKELIJK STOPPEN MET ROKEN METHODE al bij tienduizenden rokers bewezen heeft dat het effectief werkt, omdat deze methode je rookverslaving benadert vanuit het 'mentale' aspect.

Want hier zit het echte probleem verscholen; je mentale verslaving!

foto

Stel je voor dat je zou kunnen stoppen met roken, zonder ergens last van te hebben!

Wil je dat jouw verlangen om te roken weggenomen wordt zonder ontwenningverschijnselen, zonder stress en extra kilo's?

Stop NU met roken door middel van Neurolinguïstisch programmeren (NLP) en geniet van je verstandige keuze gedurende vele, lange gezonde jaren!

Voor meer informatie en bestellen:

De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode: je rookverlangen wegnemen zonder ontwennings verschijnselen, stress of extra kilo's!

 

Enkele deelnemers getuigen...

Jan S. - Geraardsbergen

Ik hecht geen belang aan de laatste sigaret, heb al zoveel mezelf bedrogen met "en nu de allerlaatste" ... ik ben blij dat ik deze methode heb gevonden waardoor ik mijn laatste sigaret gerookt heb.

Piet De K. - Leuven

Zeer opgelucht dat het gelukt is! Ik ben eindelijk baas over mezelf! Thanks Eric.

Rob E. - Berchem

Het Rookstop programma is voor mij zeer leerzaam en heb vooral het meeste gehad aan de uitleg van de bruggetjes. Ik ben zeer blij dat ik deze stap genomen heb!

Kelly O. - Rotterdam

Het inzicht op de neuro-associaties gaan me hier doorheen helpen! Ik had altijd schrik om te hervallen, maar nu ik dit inzicht heb, zal het vele malen gemakkelijker gaan.

Heidi S. - Beervelde

Dankzij je programma, heb ik de discipline gevonden om defintief te kunnen stoppen. Ik voel me niet meer zwak, en ik ben volledig overtuigd dat jou methode voor iedere andere roker ook kan werken! Enorm bedankt!

Mieke G. - Antwerpen

It's Easy! Yes! Ben zo enorm opgelucht, ik geloof het zelf nog niet helemaal. Stom dat ik er als NLP-er zelf niet ben opgekomen. Een geweldige bewustwording.

Mie B. - Mechelen

Yes, eindelijk verlost van die bitch en neen dat is niet moeilijk! Ik ben blij dat ik niet meer verslaafd moet zijn. Zeer goed programma met motiverend enthousiasme. NLP werkt dus, daar hou ik me aan vast met een positief gevoel.

Chris B. - Bergen op Zoom

Stoppen is makkelijk! Er is niets om op te geven! De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode is informatief en zeer vermakelijk! Ik voel me enorm blij en opgelucht.

Korien O. - Rotterdam

Het is makkelijk om te stoppen met roken en ik ben ervan overtuigd dat ik de rest van mijn lange leven zal kunnen doen zonder de sigaret! Het programma was zeer nuttig om mentaal de stap te maken. Het blijkt achteraf zeer logisch.

Ron C. - Maaseik

De laatste sigaret was makkelijker om te roken dan de eerste ooit geweest is. Het besef dat het roken je in je hoofd ingeperst is door de maatschappij heeft mijn hele kijk op de zaak veranderd. Dank je !

Jaap L. - Monnickendam

Ik ben blij dat ik tot het inzicht ben gekomen dat ik mij "vergist" heb. De angst dat ik terug zou beginnen met roken is volledig weg. Dank je Eric, om van mij een gelukkige vrije niet-roker te maken!

Lil V. - Keerbergen

Dit programma is een geweldige aanrader. Ludiek maar 'to the point'. Bedankt !! De brief aan mezelf is het meest confronterende,recht naar het hart.

Kaatje V. - Kortrijk

Ik ben fier dat ik mijn laatste sigaret gerookt heb. Ik vond het een ongeloofelijke ervaring en heb vooral veel gehad aan de herkenbare verhalen en voorbeelden om dan in te zien dat ik mezelf steeds iets heb wijs gemaakt!

Kim B. - Amsterdam

Ik vind het geweldig om te stoppen. De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode was uitstekend en heeft me inzichten gegeven die ik anders nooit zou gehad hebben.

Christel Van der L. - Amsterdam

Het was een super programma, geweldig goed gedaan!

MariÎtte Van de S. - Arnhem

Ik dacht dat stoppen een heel ding was. Zwaar en moeilijk, maar het is inderdaad een kwestie van een keuze. Het is een bevrijding, ben mijn vriendje kwijt maar heb tegelijkertijd mijn grootste vijand ontmoet en die ben ik ook gelijk weer kwijt, was alles maar zo makkelijk. Bedankt voor de keuze!

Brigitte de C. - Brasschaatfoto

Ik zal mij niet meer verveeld of beschaamd moeten voelen. Ik ben nu een vrij mens. Ik ben ontzettend opgelucht. Ik kan iedereen dit programma aanraden.

Renuka A. - Amsterdam

Het Gemakkelijk Stoppen Met Roken Programma heeft mij toch het zetje gegeven dat ik nodig had. Ik ga er gewoon voor. Het programma vond ik erg interessant, leuk en sfeervol.

Karin Van B. - Amsterdam

Het voelt als een bevrijding, ik weet dat ik gestopt ben, en ik ga er met volle overtuiging voor!

Voor meer informatie en bestellen:

De Gemakkelijk Stoppen Met Roken Methode: je rookverlangen wegnemen zonder ontwennings verschijnselen, stress of extra kilo's!

[terug]
TIP: gebruik de zoekfunctie om het product te vinden dat je zoekt!