Joomla Templates van A tot Z: Een compleet handboek om zelf professionele Joomla Templates te bouwen!

foto

"Ontdek Hoe Ook Jij Per Direct Professionele Joomla Templates Kunt Bouwen, Hoe Je Aan Je Template Geavanceerde Functies Kunt Toevoegen, Je Joomla Kennis Op Een Hoger Niveau Kunt Brengen"

Het open source systeem Joomla is geweldig voor het bouwen van professionele contentmanagement websites. Alleen, een goed en professioneel ontwerp (een template) is vaak kostbaar. Er zijn ook wel gratis templates te krijgen, maar deze zijn vaak lastig aan te passen naar je eigen smaak.

Daarom is er nu dit ebook "Joomla Templates van A tot Z". In dit ebook wordt van A tot Z uitgelegd hoe je een Joomla template opbouwt. Wanneer je het ebook doorwerkt, zul je dus leren om vanaf niets een complete Joomla template te bouwen. Hierbij worden niet alleen de basis zaken, maar ook de geavanceerde mogelijkheden binnen Joomla templates onthuld.


Lees verder ->>
WordPress Handboek voor Ondernemers - Versterk jouw vindbaarheid én autoriteit op Internet met een GRATIS weblog of website!

foto

WordPress Handboek voor Ondernemers

Jij bent ondernemer en wilt of moet “iets met internet”. Een weblog is dé manier om jezelf (of jouw klanten) te positioneren op het internet!

Gebruik jij al sociale media, bijvoorbeeld LinkedIn of Twitter, om vindbaar te zijn voor jouw netwerk en potentiële klanten?

Versterk jouw vindbaarheid én autoriteit met een Weblog!


Lees verder ->>
Online Workshop Joomla Basis - Alle stappen om zelf een professionele Joomla Contentmanagement Website te bouwen!

foto

“Ontdek Hoe Ook Jij Professionele En Succesvolle Websites Kunt Bouwen“

De meeste mensen die zelf een website gaan bouwen, denken van te voren nooit na over hoe ze dit zouden aanpakken, wat er op de website moet komen, van welke tools ze gebruik gaan maken enzovoorts. Men begint gewoon met “knutselen” en ziet wel wat eruit komt.

De websites die zo gebouwd worden zijn dan vaak ook best wel slecht. En meestal wordt het belangrijkste vergeten, namelijk de inhoud van de website.


Lees verder ->>TIP: gebruik de zoekfunctie om het product te vinden dat je zoekt!