Complete Ejaculatie Controle: Voortijdig Klaarkomen Voorgoed Stoppen!

Complete Ejaculatie Controle: Voortijdig Klaarkomen Voorgoed Stoppen!

foto

“Hier Is De Unieke Aanpak Om Het Vanavond Al 30 Minuten Langer Uit Te Houden In Bed”

Is het niet beschamend?

Iedere keer als je begint met seks, ben je binnen enkele minuten of zelfs seconden al bijna zover om klaar te komen... je lichaam spant zich aan, je adem wordt zwaarder... en het is al klaar voordat het begonnen is.

Ze kijkt naar je met een verbaasd en tegelijkertijd geamuseerd gezicht... ze zegt dat het niet uitmaakt, maar diep van binnen, zou ze willen dat je het langer uithield en haar de tijd van haar leven gaf. Jij weet het, zij weet het en je kunt het zien in haar ogen.

Dus ja, het is beschamend maar eigenlijk gaat het nog veel verder.

Het is vernederend. Het doet je minder mannelijk voelen, of niet?


Lees verder ->>
Orgasme Onder Controle: voortijdig klaarkomen behoort tot het verleden!

Orgasme Onder Controle: voortijdig klaarkomen behoort tot het verleden!

foto

> Heb jij tijdens seks het gevoel dat jij niet kunt “kiezen” wanneer je klaarkomt, maar dat het op een gegeven moment gewoon “gebeurt”

> Eindigt seks soms op een bepaald moment en merk je dan later dat je partner eigenlijk nog langer door had willen gaan? En had dit toen iets te maken met jouw orgasme?

> Heb je ooit de glimp van teleurstelling gezien in de blik van je partner op het moment dat jij klaarkwam, of hier vlak na (mannen die dit hebben gezien herinneren het zich direct!).

> En had je hier graag iets aan willen doen als je dat kon?

> Schaam jij je wanneer je vriendin of partner tegen je zegt dat het niet erg is wanneer je klaar bent gekomen voordat zij zelf een orgasme heeft gehad? (We horen graag dat ons orgasme geweldig is, dat seks met ons erg fijn is, maar om te horen dat ons orgasme “niet erg” is…dat kan pijnlijk zijn.)

> Heb je soms het idee dat andere mannen waarschijnlijk langer kunnen doorgaan tijdens seks dan jijzelf, en ben je bang dat je vriendin of partner hier ervaring mee heeft en jou vergelijkt met andere mannen?

> Zou jij, als hier een eenvoudige manier voor was, je eigen uithoudingsvermogen verlengen tijdens seks, om niet alleen jezelf, maar ook je partner meer te kunnen laten genieten van de seks?

Dan is het CRUCIAAL dat jij vandaag nog een start maakt met deze methode!


Lees verder ->>TIP: gebruik de zoekfunctie om het product te vinden dat je zoekt!