De Gezonde Lifestyle Club: Online Community, Clean Eating Recepten, Fitness, Seminars en Forum!

foto

Breng Jezelf Naar Een Hoger Plan Met De Gezonde Lifestyle Club!

Wat Is De Gezonde Lifestyle Club?

Steeds meer mensen zijn op zoek zijn naar een gezonde lifestyle. Veel mensen zijn geinteresseerd in gezonde recepten, goede oefeningen die je overal kunt doen en een community om ervaringen en recepten te delen.


Lees verder ->>




Kettlebell Workout- Verminder vet, verbeter je conditie en train strakkere spieren & een strakkere huid

foto

Hoe je nu controle over je gewicht, lichaam en gezondheid kunt nemen, de eindstreep kunt behalen en daar kunt blijven. Nooit meer zorgen maken over je gewicht, over hoe je er uit ziet, over wat anderen zouden vinden.

De Strakkebuikspieren Kettlebell Workout is een thuis-fitness methode met complete trainingsschema's uitgelegd op DVD, van de warming-up tot en met de laatste oefening. Deze trainingen zijn volledig gericht op:

  • Het verbranden van buikvet

  • Het ontwikkelen van sterkere spieren over je volledige lichaam

  • Het ontwikkelen van strakke buikspieren

Voor meer informatie:


Lees verder ->>




De Vet-Killer 320 en 360 Workout - Vet-Verbrandende Thuis Fitness Oefeningen Voor Alle Spiergroepen

foto

Zou Jij Willen Ontdekken Met Welke Trainingen Ook Jij Jouw Lichaamsvet In No-Time Kunt Laten Wegsmelten?

Voeding + Training X Inzet = Resultaat

Tussen alle mensen die hun buikvet weten te verbranden en strakkere buikspieren weten te ontwikkelen bestaat een groot verschil in de snelheid waarop ze dat hebben gedaan.

Voor meer informatie:


Lees verder ->>




De Spiergroei Methode:spiermassa opbouwen door krachttraining en voeding!

De Spiergroei Methode:spiermassa opbouwen door krachttraining en voeding!

foto

De juiste voeding in combinatie met training zorgt voor een extra stimulatie van spiergroei

In deze zeer hectische en drukke maatschapij hebben mensen vaak niet meer de tijd om ons lichaam goed te voeden. Het lichaam heeft een enorm vermogen om te groeien, mits het op de juiste manier gevoed wordt!

In mijn programma worden de nieuwste technieken en methoden beschreven. Deze methoden zijn wetenschappelijk onderzocht, onderbouwd en bewezen. Daarnaast heb ik uit eigen ervaringen gezien dat het ook echt werkt! Want de meeste klanten hielden geen rekening met essentiele principes zoals overload, belasting-herstel-supercompensatie, etc.

Het lijkt allemaal erg lastig maar maak je geen zorgen. Alles wordt in mijn programma in gemakkelijke en begrijpelijke taal uitgelegd. Daarnaast hoef je het allemaal niet alleen te doen. Je haalt de personal trainer bij jou in huis. Dit houdt in dat ik je via internet begeleid en samen streven we naar het bereiken van jouw droom lichaam! Ik heb een online programma opgezet die bestaat uit e-boeken, bijbehorende trainingsvideo’s en e-mail coaching sessies waarin ik alles in de praktijk uitleg en onderbouw.


Lees verder ->>



TIP: gebruik de zoekfunctie om het product te vinden dat je zoekt!